Werkwijze

Toelichting op het persen van uw appels en peren door de mobiele fruitpers. Het gehele proces van appel en peer tot sap vindt plaats in minder dan één uur! Het resultaat is een smaakherinnering voor de echte fijnproever. Het fruit wordt 2-maal gespoeld en schoon gesproeid, vervolgens fijngemalen en zorgvuldig geperst. Zo komt het natuurlijke sap vrij. Daarna ondergaat het sap een korte warmtebehandeling (maximaal 80 graden Celsius). Dit is het pasteurisatieproces. Vervolgens wordt het sap vacuüm verpakt in 5-liter pakken. Hierdoor is het sap ongekoeld prima houdbaar. In het hele proces wordt er niets toegevoegd aan het fruit. De gezonde vitamines en mineralen blijven behouden, alleen het pure sap blijft over. Echt sap is natuurtroebel. De fruitpulp die overblijft na het persen is gezond veevoer voor plaatselijke boeren, waardoor er niets wordt weggegooid. Wij werken milieuvriendelijk.splash2